Guía teórico-práctica de recomendaciones para incorporar la Filosofía Slow, buenas prácticas de producción y elaboración en emprendimientos gastronómicos Escuela Superior de Hotelería y Gastronomía (Registro nro. 6674)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 00897cam a22002417a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 006675
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field armpuni
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20160923160655.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 160923s2011####xx#a##########000#0#und#d
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency armpuni
Transcribing agency armpuni
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title es
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 641.5
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Escuela Superior de Hotelería y Gastronomía
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Guía teórico-práctica de recomendaciones para incorporar la Filosofía Slow, buenas prácticas de producción y elaboración en emprendimientos gastronómicos Escuela Superior de Hotelería y Gastronomía
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Mar del Plata :
Name of publisher, distributor, etc Escuela Superior de Hotelería y Gastronomía,
Date of publication, distribution, etc 2011
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 1 cd
500 ## - GENERAL NOTE
General note El cd contiene Guía teórica y práctica, y ST-R-03 Norma IRAM 42800 Restaurantes (2008)
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element ALIMENTOS
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element COCINA
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element GASTRONOMIA
Source of heading or term LEMB
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type LIBRO
Source of classification or shelving scheme
945 ## - LOCAL PROCESSING INFORMATION (OCLC)
a lf
d 2011-11-09
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Shelving location Date acquired Source of acquisition Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Price effective from Koha item type
        Disponible para préstamo Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP   09/11/2011 Donación   641.5 641.5 E 81 12215 23/09/2016 23/09/2016 LIBRO

XHTML | CSS | ©Biblioteca Central - Dto. Tecnología de la Información - [ Con tecnología Koha ]