Principles of food processing / Dennis R. Heldman, Richard W. Hartel

Por: Heldman, Dennis RColaborador(es): Hartel, Richard WTipo de material: TextoTextoIdioma: en Detalles de publicación: New York : Chapman & Hall, 1997Descripción: xiii, 288 p. :il.;, 25 cmTema(s): ACEITE | ALIMENTACION | EXTRACCION DE ACEITE
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca de origen Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras Reserva de ítems
LIBRO Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP
664 664 H 36 (Navegar estantería(Abre debajo)) 1 Disponible 8759
LIBRO Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP
664 664 H 36 (Navegar estantería(Abre debajo)) 2 Disponible 9933
Total de reservas: 0

The food processing industry. History of food processing. Processing Concepts. General processing concepts. Kinetics of quality change. Thermal processing principles. Influence of elevated temperatures on microbial populations. Establishment of product shelf-life and/or safety. Influence of Thermal Process on product quality. Introduction to processs calculations. References. Pasteurization and blanching. Commercial sterilization. Refrigerated Storage. Freezing and frozen-food storage. Liquid concentration. Dehydration. Other separation processes. Food extrusion.


XHTML | CSS | ©Biblioteca Central - Dto. Tecnología de la Información - [ Con tecnología Koha ]

Con tecnología Koha