Ciencia y tecnología de la leche / (Registro nro. 4404)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 01394cam a22002417a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 004405
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field armpuni
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20160923153848.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 160923s1991####xx#a##########000#0#und#d
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency armpuni
Transcribing agency armpuni
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title es
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 637.11
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Amiot, J
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element La Fondation de technologie laitiere du Québec. Départament de sicence et technologie des aliments
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Ciencia y tecnología de la leche /
Statement of responsibility, etc J Amiot
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc España :
Name of publisher, distributor, etc Acribia, S..,
Date of publication, distribution, etc 1991
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent x, 547 p. :
Other physical details il. + tablas;, 24 cm.
550 ## - ISSUING BODY NOTE
Issuing body note Composición y estructura fisico-química de la leche. Valor nutritivo de la leche y productos lácteos. Microbiología de la leche. Producción y recogida de la leche. Ingeniería industrial lechera. Tratamientos y procesos en la industria lechera. Leche de consumo. Mantequilla. Queso. Leches concentradas y leche en polvo. Helado. Leche y productos lácteos fermentados. Sub-productos lácteos. Matemáticas en las industrias lácteas. La higiene en la industria láctea. Automatización en la industria láctea. Aprovechamiento de la energía en la industria láctea. Evolución de la industria canadiense. Organismos de control y de reglamentación. Marketing de los productos lácteos.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element LECHE
General subdivision CIENCIA
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element LECHE
General subdivision TECNOLOGIA
Source of heading or term LEMB
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type LIBRO
Source of classification or shelving scheme
945 ## - LOCAL PROCESSING INFORMATION (OCLC)
a MDC
d 1999-09-03
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Shelving location Date acquired Source of acquisition Total Checkouts Total Renewals Full call number Barcode Date last seen Date checked out Price effective from Koha item type
        Disponible para préstamo Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP Biblioteca de la Facultad de Ingeniería UNMDP   03/09/1999 Compra 4 6 637.11 637.11 A 546 8788 04/06/2024 03/06/2024 23/09/2016 LIBRO

XHTML | CSS | ©Biblioteca Central - Dto. Tecnología de la Información - [ Con tecnología Koha ]

Con tecnología Koha