Cárne y productos cárnicos : (Registro nro. 4554)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 01636cam a22003017a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 004555
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field armpuni
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20160923154045.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency armpuni
Transcribing agency armpuni
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title es
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 664.91
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Varnam, Alan H.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Cárne y productos cárnicos :
Remainder of title tecnología, química y microbiología /
Statement of responsibility, etc Alan H. Varnam, Jane P. Sutherland
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Zaragoza :
Name of publisher, distributor, etc Acribia, S.A.,
Date of publication, distribution, etc 1998
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 423 p.;, 24 cm.
550 ## - ISSUING BODY NOTE
Issuing body note La carne en la dieta humana. Los mamíferos y aves explotados para la producción de carne. La producción de carne en las explotaciones ganaderas. La composición y el valor nutricional de la carne. Determinación de la calidad de la carne. La naturaleza del tejido muscular. Los lípidos de la carne. El agua de la carne. El color de la carne. El aroma y sabor de la carne. Los animales productores de carne como fuente patógenos. Los animales productores de carne como fuente de parásitos. Conversión del musculo en carne. Productos cárnicos picados y re-formados crudos. Carnes curadas. Carne cocida y productos cárnicos cocidos. Carnes curadas cocidas. Embutidos fermentados. Carne y productos cárnicos congelados. Carnes desecadas, carnes de humedad intermedia y extractos cárnicos.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element CARNE COCIDA
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element CARNE CURADA
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element CARNE DESECADA
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element CARNE
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element EMBUTIDOS FERMENTADOS
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element EMBUTIDOS
Source of heading or term LEMB
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element NUTRICION
Source of heading or term LEMB
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Sutherland, Jane P.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type LIBRO
Source of classification or shelving scheme
945 ## - LOCAL PROCESSING INFORMATION (OCLC)
a Infor
d 1999-11-23
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Source of acquisition Total Checkouts Total Renewals Full call number Barcode Date last seen Date checked out Price effective from Koha item type
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